Меню
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ЗДО «Сонечко»
Агрономічної с/р
_____________ В.О.Притуляк
МЕНЮ 15.09.2023 |
|
Сніданок |
|
Суп молочний пшоняний |
180/180/200 |
Хліб пшеничний цільнозерновий |
20/20/20 |
10-30 Яблуко свіже |
|
Обід |
|
Суп гороховий |
150/150/200 |
Бефстроганов з вареної яловичини |
70/70/70 |
Пшенична каша |
90/90/113 |
Хліб пшеничний цільнозерновий |
20/20/20 |
Томати свіжі |
34/34/49 |
Компот з сухофруктів |
150/150/180 |
Вечеря |
|
Капуста тушкована |
60/60/80 |
Хліб пшеничний цільнозерновий |
20/20/20 |
Відварене яйце |
½ ½ 1 |
РЕКОМЕНДАЦІЇ БАТЬКАМ:
*свіжі фрукти, кефір або йогурт без наповнювача.
Старша медична сестра ___________Ю.М. Зборовська